OFTEST STILLEDE
SPØRGSMÅL

OM ELCYKLEN

Hvordan fungerer en Herskind elcykel?

Du tænder for batteriet ved at trykke på tænd-knappen på displayet og begynder herefter at cykle. Så snart du har trådt pedalerne rundt mere end en halv omgang, går motoren i gang. Motoren stopper så snart du stopper med at træde i pedalerne.

Dog behøver du ikke at tænde batteriet for at kunne cykle - den fungerer som en almindelig cykel uden batteriet.

HVOR KAN JEG SE OG PRØVEKØRE EN HERSKIND ELCYKEL INDEN JEG KØBER?

Vi har valgt at sælge cyklerne online og derved sparet et mellemled væk - til din besparelse. Men du kan altid skrive en e-mail til info@janherskind.com med information om, hvor i landet du befinder dig, og vi vil vende tilbage med muligheder for at prøve cyklen. Se mere her 

Hvordan har i gjort en dansk designet elcykel så prisvenlig?

Vi har skåret fordyrende mellemled væk. Vi kontrollerer hele forsyningskæden fra design til produktion. Fra salg til levering og efterhåndtering, og har således kunnet skære flere mellemled væk - til besparelse for dig som kunde.

hvor hurtigt kan cyklen køre?

Motoren hjælper op til 25 km/t. Ønsker du at køre hurtigere, er det om at træde ekstra meget i pedalerne.

Hvor langt kan cyklen køre på en opladning?

Ca. 80km, men det afhænger af, hvor meget du selv tramper i pedalerne, hvor meget kraft du ønsker af motoren, samt terrænet. Batterilevetiden kan også være kortere i frostvejr.

Hvor sidder batteriet og hvordan oplader jeg det?

Batteriet er i lædertasken, der hænger bag på sadlen. Når batteriet skal oplades, sætter du blot opladeren i batteriet. Du kan lade batteriet blive på cyklen eller tage det med.

Hvor lang er levetiden på batteriet?

Der er ca. 500 fulde opladninger i et lithium batteri. Dvs. hvis det kun er 20% brugt når det oplades, så tæller opladningen kun for 1/5 del. På en fuld opladning, kan du køre ca. 80km, men det afhænger af, hvor meget du selv tramper i pedalerne, hvor meget kraft du ønsker af motoren, samt terrænet. Det kan også være kortere i frostvejr.

Kan jeg tage batteriet med mig, så det ikke bliver stjålet?

Ja, og vi anbefaler altid at tage batteriet med dig. Du kan dog også låse det fast til cyklen med hængelåsen som medfølger.

Er den svær at samle?

Nej. Den ankommer 95% samlet. Dvs. du skal tage den ud af kassen, sætte styret på, skrue pedalerne på og så er du klar til at køre. Det tager kun 10 min. Vi har naturligvis vedlagt en let forståelig manual, samt en pose med det værktøj du har brug for, når du samler det sidste af cyklen.

hvordan er sadlen?

Sadlen er lavet af ægte læder, der kan virke hård til at starte med. Dog vil den med tiden blive blødere og forme sig efter dig. Du kan endvidere indstille hårdheden på sadlen, ved at skrue på skruen på forsiden af sadlen.

Findes cyklen kun i én størrelse?

Cyklen kommer i en herre (55cm) og dame størrelse (49cm), men passer til hhv. 170cm - 195cm og 155cm - 180cm.

Hvor kan jeg finde reservedele og hvor kan jeg få den repareret hvis noget går i stykker?

Cyklens konstruktion er bygget således at alle cykelhandlere kan udføre reparationer på cyklen, samt skaffe størstedelen af reservedelene.

Mere specielle reservedele har vi på lager, og vil anbefale, at vi kontaktes af enten dig eller cykelhandler, hvorefter vi kan sende reservedelen.

 

Hvor meget vejer cyklen?

Ca. 17,5 kg

Virker cyklen i regnvejr?

Du kan anvende cyklen i al slags vejr, men vi anbefaler at køre langsommere på våde og glatte veje af frygt for at glide. Din sikkerhed er vigtig for os.

Lever elcyklen op til al lovgivning?

Ja - cyklen er EN godkendt og således godkendt i hele EU.

kan jeg påmontere bagagebærer?

Ja, det er muligt at eftermontere bagagebærer på cyklen. Du kan både montere bagpå og evt. frontlad foran ved styret.

Kan jeg montere barnesæde på cyklen?

Ja, du kan montere et barnesæde på cyklen både bagpå og foran ved styret.

Kan jeg justere cyklen i højden, så den passer til min højde og ønskede cykelstilling?

Ja, du kan justere højden på både saddel og styr, så det passer præcis til dig og dine præferencer.

Er en Herskind by Jan Herskind noget for mig?

Vi vil gerne være med til at sikre, at du træffer det rigtige valg, når du skal vælge din cykel. Derfor er der et par ting, vi synes, du bør overveje, inden du køber. 

Hvis du godt kan lide at se din cykel som et stykke design, et æstetisk statement, og kan lide tanken om overskud, at nyde turen og farten undervejs – at se og opleve det, der er omkring dig, også til hverdag, hvor det måske skal gå stærkt – så er vi sikre på, at du og vores elcykel er et rigtig godt match. 

Hvis fart derimod er det vigtigste, at presse dig selv og dit udstyr, konkurrere med dig selv, fx at se hvor hurtigt du kan komme gennem byen eller landskabet, så er en racercykel eller mountainbike måske mere dig? Eller en helt anden type elcykel?  

Det er et spørgsmål om forventningsafstemning. At overveje dine behov og dit kørselsmønster, før du køber. Lægger du vægt på at have god tid – selv når du har travlt – så er vores bud, at Herskind by Jan Herskind helt klart vil være noget for dig. 

BESTILLING

Hvor kan jeg købe en herskind elcykel?

For at sælge den billigst muligt, kan du kun købe den direkte her på hjemmesiden.

Hvor længe varer garantien?

Vi yder 10 års brudgaranti på stellet udover den almindelige 2 års garanti på alle komponenter.

Hvor finder jeg mit stelnummer?

Du finder dit stel nr. på forgaflen eller på din ordrebekræftelse, som du har fået tilsendt via e-mail.

RETUR

hvordan returnerer jeg elcyklen?

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med din Herskind elcykel og ønsker at returnere den, bedes du sende en mail til info@janherskind.com, hvorefter vi vender tilbage med, hvordan vi vil sørge for afhentning.

FANDT DU IKKE SVAR
PÅ DINE SPØRGSMÅL?

Kontakt os i dag

+45 26 85 58 58

info@janherskind.com

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er tom
Shop videre