Overvej inden du køber ...

Med en Herskind by Jan Herskind kan du køre stærkt og komme hurtigt frem. Men er det først og fremmest derfor, du køber?

Hvis fart fx er det vigtigste, at presse dig selv og dit udstyr, konkurrere med dig selv, se hvor hurtigt du kan komme gennem byen eller landskabet, så er en racercykel eller mountainbike måske mere dig? Eller en helt anden type elcykel?

Hvis du derimod godt kan lide at se din cykel som et stykke design, et æstetisk statement, og kan lide tanken om overskud, at nyde turen og farten undervejs, at se og opleve det, der er omkring dig – også til hverdag, hvor det måske skal gå stærkt – så er vi sikre på, at du og vores elcykel er et rigtig godt match.

Det er et spørgsmål om forventningsafstemning. At overveje dine behov og dit kørselsmønster, før du køber. Lægger du vægt på at have god tid – selv når du har travlt – så synes vi helt klart, at du skal cykle videre :-)

God tur!Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er tom
Shop videre