Redefining e-bikes

CLASSIC. BUT NEW

TO. I EN

Herskind by Jan Herskind sætter helt nye standarder for el-cykler. Klassisk design, overraskende overkommelig pris, lav vægt der altid sikrer stor køreglæde – selv med motoren slået fra. El-cykel når du vil. Cykel uden el, når du vil dét.

Du vil helt sikkert få mere motion. Cykle mere, cykle længere. Heller ikke helt skidt for omverden. Ankom uden sved på panden – til arbejde, fest eller sport. Og prisen? Vi har skåret alle fordyrende mellemled fra. Du køber cyklen direkte fra os. Vær en af de første til at sikre dig førsteudgaven, JH01. Vi har 300 styk i alt. Alle nummererede.

Slå til nu og udnyt vores 20% Early-bird rabat som vi tilbyder på de første 100 solgte cykler.

Powered by the legends

HVEM SIGER EL IKKE KAN VÆRE SMUKT?

POWERED BY THE LEGENDS

Klassisk cykeldesign. Og så lidt til. Eller retter: Mindre.

Herskind by Jan Herskind er inspireret af de bedste danske traditioner for enkelt, funktionelt design og 60’ernes ikoniske sydeuropæiske stålracere. En cykel der vækker opsigt. Men ikke i kraft af sit el-cykel design. I kraft af sit enkle, minimalistiske design i det hele taget. Klassisk, sporty, let.

Batteriet fx, hemmeligheden bag det hele? … Du finder det lige under dig, under sadlen. Præcist hvor det bør være. Også for optimal vægtfordeling. I en taske i håndsyet læder, naturligvis.

Vi tror de klassiske italienske cykeldesignere ville være stolte.

UNIKKE DETLAJER

Det er de små håndværksmæssige detaljer, der gør de store forskelle. Bemærk fx mufferne ved samlingerne af cyklens rør. Ingen grove svejsninger. Men i stedet elegant formede muffer og glidende overgange. Klassisk godt håndværk.

GENNEMFØRT KVALITET

Slankt stel i elegant og hårdfør cirkelslebet chromstål, styrbånd, saddel og batteritaske i ægte læder. Men husk: Alt der ikke passes på ender som storskrald. Vi har gjort vores. Også for at dine arvinger har lidt at rives om.

MINIMALISTISK DESIGN

Tre farver. Sort, stål og cognac. Forskærm og bagskærm der har præcis den længde, de bør have, for at kunne det, de skal – hverken kortere eller længere. Flugtende linjer, afstemte vinkler, kædeskærm som du muligvis ikke har set den før. Der er rigeligt i verden at skulle forholde sig til. Keep it simple.

FORDELE VED EL

Nå længere, ankom hurtigere, oplev mere, sved mindre.

Fordelene ved el-cykler er mange. Fordelene ved en Jan Herskind el-cykel er endnu flere.

Er du i tvivl? Eller om en el-cykel overhovedet er noget for dig? Få hjælp til svarene her.

MØD MANDEN BAG

Jan Herskind. Danmarks store, ukendte cykeldesigner. Bare ikke i udlandet. Jan har lavet cykler for bl.a. Donna Karan, Mercedes og Jaguar. Og har personligt afleveret et par stykker i Hollywood. Har du hørt om Beach Cruiseren fx? Den dukker af og til stadig op på de store internationale auktionshuses hjemmesider.

”Trying hard to make people sell their cars. Since 1991”. Mød den kreative kraft bag Herskind by Jan Herskind, og hør om de tanker, der har skabt en helt ny el-cykel.

PRØV DEN

Er du blevet forelsket?

Vi holder løbende events, hvor du har mulighed for at se og prøvekøre cyklen. Du kan også kigge forbi og prøvekøre den fra vores showroom i København.

GRATIS LEVERING

Fri returret i 30 dage

BETAL I RATER

0% i renter og ingen gebyrer

LET AT SAMLE

10 min og din cykel er klar

TO I EN

Køreglæde både med og uden el

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er tom
Shop videre