DER ER MANGE FORDELE
VED AT VÆLGE EN ELCYKEL

MOTION

Med en elcykel begynder rigtig mange at cykle mere end tidligere. Og turene bliver ofte længere. 15 km til arbejde er pludselig ikke noget problem - ikke engang på en blæsende efterårsdag.

På en elcykel får du desuden stadig høj puls, når du cykler. Og med Herskind by Jan Herskind bestemmer du selv hvor meget – det afhænger helt af, om du slår motoren til og får ekstra hjælp, eller om du slår motoren fra og bruger cyklen som en helt almindelig cykel.

Undersøgelser viser i øvrigt, at cykelpendlere spiser sundere, samt ryger og drikker mindre.

FRIHED

Elcykel er lig med frihed. Ikke noget med at sidde fast i bilkøer og komme for sent til møder eller aftaler. Eller sidde og vente på et tog eller en bus, der alligevel ikke kommer. Med Herskind by Jan Herskind får du en rækkevidde på op til ca. 80 km. Så det er bare om at komme i sadlen – du kommer snildt ud og hjem, uanset hvor lang, bakket eller blæsende turen er. Og så er der friheden til bedre at kunne se sig omkring undervejs. Du får garanteret flere oplevelser med på vejen!

94%

får indfriet deres forventninger til, hvor
glade de vil være for elcyklen

Vejdirektoratet

MILJØ

At cykle er en af de absolut mest miljøvenligeformer for transport. Det gælder ikke bare i forhold til klimaaftryk og CO2-udledning, det gælder også i forhold til fx støjforurening. På trods af batteri og opladning gælder det samme for elcyklen. Den er et særdeles klimabevidst valg. Også fordi du med en elcykel langt oftere vil vælge at cykle fremfor at tage bil, bus eller tog.

TID

En elcykel er med til at effektivisere en række af dagligdagens rutiner. Du bliver i langt højere grad selv herre over din tid. Myldretid, kaotisk trafik, aflyste eller forsinkede tog og busser – du glider bare gennem det hele. På en Herskind by Jan Herskind endda med stil. Og ja, er du kommet lidt sent afsted, så overlader du bare ekstraarbejdet til elmotoren. Og når først du når frem – du kan altid finde en parkeringsplads! Det giver mere tid. Og mere overskud, ikke mindst. Ikke helt skidt for dine kolleger. Eller de travle børnefamilier.

Luk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Din kurv er tom
Shop videre